Wat vinden anderen van mij

lees hier de reviews…

Hoe kom je met mij in contact? 

Vul onderstaand contactformulier in
of stuur direct een mail naar  info@robertboetjept.nl.
Whatsappen naar 06-28973160 mag uiteraard ook.
Vervolgens neem ik binnen 24 uur contact met je op.
Het intakegesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Hoe gaat de intake

  1. Wat is jouw specifieke doel, wens of behoefte?
  2. Hoe gaat het met je gezondheid?
  3. Medicijngebruik
  4. Heb je (oude) blessures
  5. Hoe is je dagelijks leven 
  6. Eventuele stressfactoren
  7. Eetgewoonten

Dit alles om te bepalen of ik de juiste persoon ben om jou te helpen

  • zo ja, dan kunnen we een samenwerking bespreken en maak ik een offerte op maat
  • mocht het zo zijn dat ik je niet kan helpen, zal ik je daar altijd eerlijk over informeren. Bij mij staat jouw behoefte altijd centraal.  

Hoe gaan we beginnen?

Het eerste gesprek is heel belangrijk. Door naar je te luisteren, krijg ik een goed beeld van jou en leren we elkaar kennen. Maar voordat we beginnen met het samenstellen van een programma gebaseerd op jouw profiel en wensen, doen we een stukje preventie.

Preventie is namelijk een vorm van voorbereiden. Door mijn opleiding tot en mijn ervaring als sportmasseur ben ik getraind in het waarnemen van eventuele houdings- en bewegingsproblemen. Mocht ik deze vinden, zal ik die als eerste proberen op te lossen, vóórdat we verder gaan met je doel of wens.

Vervolgens help ik je stapsgewijs verder met het proces van voorbereiden, waarin balans en fitheid centraal staan. Je kunt je fitheid namelijk zien als een gebouw. Voordat je het kunt opbouwen, heb je eerst een fundering nodig. En dat is precies waar wij mee beginnen. We slaan een fundament waarop we stevig staan en kunnen bouwen aan jouw persoonlijke sportdoel of wens.

Met deze basis beginnen we aan onze eerste trainingsdag. Deze dag staat helemaal in het teken van testen. Hiermee ga ik proberen uit te zoeken of de resultaten van ons intakegesprek overeenkomen met wat de tests uitwijzen. En ja, daar komt ook een weegschaal bij kijken. Verder zal ik vanaf deze fase een begin maken met het ‘tweaken’ van je eetgewoontes. Dat wil zeggen, we kijken of er onderdelen zijn van je voedingspatroon die we langzaam kunnen aanpassen.

Alles is nu zorgvuldig in kaart gebracht. Samen ontwikkelen we een programma dat naast het behalen van jouw doel of wens vooral een duurzaam fundament aanlegt voor de rest van je leven. Fit worden is leuk. Fit zijn nog veel leuker, maar fit blijven is waar we als ultiem doel voor gaan. 

Wat is mijn visie over fit blijven?

Mijn belangrijkste drijfveer is dat ik mijzelf als trainer probeer zo snel mogelijk overbodig te maken. Dit betekent dat jij zelfvoorzienend wordt in je vermogen om fit te blijven, weet waar je zwakke punten zitten en hoe hier ten alle tijden zorgvuldig mee om te gaan. Het programma dat we samen maken, geeft jou die tools. Mijn motto? Op naar een gezonde oude dag!

 

Contact

Robert Boetje 
06-28973160
info@robertboetjept.nl
Uiterwaard 12
2841 BL Moordrecht